Želé kostky
Potřebné ingredience
1l vody nebo šťávy 3 galaretky 1 tatra mléko v plechovce
Postup přípravy
TP:upečte si korpus do vyššího plechu /jak máte rádi/ může být i recept na bábovku,nebo ze 6 vajec , 5 PL cukr písek vyšlehat hustou hmotu a do ní opatrně zamíchat 6 PL hladké mouky-rozetřít na vymazaný moukou vysypaný výše uvedený plech a upéct. Galaretku připravte dle návodu,nechejte vychládnout a po té do ní zamíchejte tatru mléko. Tuto směs rozetřete na upečený vychládly korpus a nechte vychládnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
27. 3. 2010, 19:47
a kde ji koupím????
Hanka1958
(upraveno)
27. 3. 2010, 20:26
@Ilonáček
Ilonko koupíte jí i v Kauflandu
Ilonáček
(upraveno)
29. 3. 2010, 22:33
@Hanka1958
Aničko, děkuji
Boňule
(upraveno)
27. 3. 2010, 16:41
To zní zajímavě, co je to ta galetka? To slyším prvně. Díky.
Medapusicek
(upraveno)
27. 3. 2010, 18:52
@Boňule
To je ochucená želatina z Polska
Boňule
(upraveno)
28. 3. 2010, 23:08
@Medapusicek
tak moc díky za radu, zase jsem o něco chytřejší, a to jsem si myslela, že už to snad ani nejde